> Kas ir pirts?

> Pirts tradīcijas pasaulē

> Ja esi izlēmis nopērties...

> Pirts procedūru iedarbība

> Pirts lietas

> Pirmā palīdzība

> Vairāk par alu

> Pirts kurināšana

> Ja esi nolēmis celt...

> Veselīgam dzīvesveidam

>> Tējas

>> Sulas

>> Ogas

>> Medus dzērieni

>> Šašliks

>> Vielas pārtikas produktos

> Ūdens procedūras

> Fitoterapija un aromterapija

> Skaistumam un veselībai

> ---separator---

> Ifrasarkano staru siltuma sauna

> Sieviete un pirts

> Pirts un sports

> Latvijas Pirts Savienība

Pirts lietas
Iebūvējamās pirtis
Pirts kubls
Interesantākie pirts piedāvājumi
Pirts projekti
Pirts būvniecība (guļbūve, koka karkass, frēzbaļķu pirts)

Anekdotes par pirts tēmu.
Karikatūras

Par konkursa atklāŠanu laicīgi paziŅosim!

Pirtslietas viesojas

Forums

Sludinājumi

Pieteikties uz e-jaunumiem

14.
oktobris
2019
CIK ILGI CEPT?

Veselīgam dzīvesveidam padoi šašlika cepšanai

 

 

 

 

 

 

 

  • Cūkas speķi vai bekonu cep 3-5 min tikai no vienas puses. Iepriekš noņemot ādiņu.
  • Šķiņķi cep pa 3-4 min no katras puses lielā karstumā, pēc tam pa 5-6 min no katras puses zemākā temperatūrā.
  • Cīsiņus pirms cepšanas dažās vietās iedursta ar dakšiņu, ieziež ar augu eļļu vai sviestu. Cep 4-5 min grozot lielā karstumā, pēc tam 5-6 min grozot zemākā temperatūrā.
  • Bifšteku (1.5 cm biezu) ieziež ar augu eļļu. Cep pa 2-3 min no katras puses lielā karstumā. Pēc tam temperatūru samazina un cep 4-5 min. Ja vēlas, lai gaļa vidus daļā paliktu rozā krāsā, cep vēl 2 min no katras puses. Lai bifšteks ļoti labi izceptos, cep 2-3 min lielā karstumā un 6-10 min mazākā temperatūrā.
  • Jēra gaļas kotletes vai saklapētu gaļu ieziež ar augu eļļu. Cep pa 3-4 min no katras puses lielā karstumā un pa 8 min no katras puses mazākā temperatūrā.
  • Cūkas gaļas karbonādi ieziež ar augu eļļu. Cep pa 5 min no katras puses lielā karstumā un pa 10-15 min no katras puses mazākā temperatūrā.
  • Aknas attīra no plēvītēm un cīpslām. Ieziež ar augu eļļu. Cep uz režģa pa 2-3 min no katras puses lielā karstumā un pa 2-3 min no katras puses mazākā temperatūrā.
  • Veselu cāli, ja cep uz iesma, var nesadalīt. Ja cep uz režģa, sadala uz pusēm vai uz 4 daļām. Ieziež ar augu eļļu un garšvielām. Cep pa 4-5 min no katras puses lielā karstumā un pa 15-20 min no katras puses mazākā temperatūrā.
  • Zivis, ja gabaliņi ir plāni, cep 8-10 min, grozot un aplejot ar augu eļļu.




PIRTS KATALOGS, Pirtis, viesu mājas, atpūtas mājas, kempingi, pirtnieki

Pirts/atpūtas vietas PIEVIENOŠANA katalogam

Seko Pirtslietas.lv TWITTER.com

PIRTS BŪVNIECĪBA (GUļBŪVE, KOKA KARKASS, FRĒZBAļķU PIRTS)

Pirts kubli par
ražotāja cenām!

Pirts - saunas iebūvēšana mājā/dzīvoklī

www.zemnieks.info
(veselīgi lauku produkti no zemniekiem)

KAS/KUR/KAD arhīvs

 Jūsu reklāma poŗtālā tikai no 1Ls dienā >







Vai Jums būtu interese iestāties ''Pirts mīļotāju'' klubiņā?
 Ja tāds būtu, tad noteikti pievienotos.
 Nē, mani tas neinteresē.
 Vajadzīga papildus informācija.
Par mums Statistika