|
|
ŠAšLIKS
|
|  |
|  | Šašliks, kā rituāls
Uz galda pasniedz tikai šašliku, svaigus tomātus uz oglēm pagatavotus dārzeņus, zaļumus, sieru, garšvielas un sauso vīnu. Svarīgi ir, lai nekas nenomāktu šašliku garšu.
Lasiet vēl...
| |  |
|  | Padomi
Vienlaicīgi uz viena iesma salikt dažādas gaļas nav ieteicams. Cūkgaļa izcepas daudz ātrāk nekā teļa gaļa. Bet marinēt var vienlaicīgi dažādas gaļas.
Lasiet vēl...
| |  |
|  | Cik ilgi cept?
Šķiņķi cep pa 3-4 min no katras puses lielā karstumā, pēc tam pa 5-6 min no katras puses zemākā temperatūrā.
Lasiet vēl...
| |  |
|  | Šašliku receptes
Etiķi, lai pagatavotu labu šašliku nelieto, jo tas nomāc gaļas īsto garšu. Vīnu lieto tikai "profesionāļi", kuri vēlas pazīmēties ar ko īpašu.
Lasiet vēl...
|
|
|
|
Vai Jums būtu interese iestāties ''Pirts mīļotāju'' klubiņā?
|
|