|
|
SVIEDRĒJOšU TĒJU RECEPTES
|
- 1 ēdmk. medus, 1 ēdmk. mežrozīšu augļi, 1 ēdmk. upenes, 1 ēdmk. avenes. Aplej ar 100 ml verdoša ūdens. Ļauj ievilkties 15 min.
- 1 d kaltētas aveņu ogas, 1 d kaltēti liepu ziedi. 2 ēdmk. maisījuma aplej ar 2 gl. verdoša ūdens, nostādina 5 min.
- 3 ēdmk. liepu ziedi, 1 ēdmk. medus. Aplej ar 200 ml verdoša ūdens. Ļauj ievilkties 15 min. Pievieno medu.
- 1 ēdmk. liepu ziedi, 1 ēdmk. avenes, 2 ēdmk. medus. Aplej ar 2 glāzēm verdoša ūdens. 5 min vāra uz lēnas uguns. Nostādina un pievieno medu.
- 1 d kaltēti kumelīšu ziedi, 1 d melnā plūškoka, 1 d kaltētas piparm. lapas. 1 ēdmk. maisījuma aplej ar 1 gl. verdoša ūdens, nostādina 30-40 min.
- 1 d kaltēti liepu ziedi, 1 d melnā plīškoka, 1 d kaltētas piparm. lapas. 1 ēdamk. maisījuma aples ar 1 gl. verdoša ūdens, nostādina 30 min.
|
|
|
Vai Jums būtu interese iestāties ''Pirts mīļotāju'' klubiņā?
|
|